Houten kistjes

Bewaar met deze houten kistjes de mooiste spulletjes. Er zijn verschillende maten zodat er altijd een passend kistje is om jouw mooie spulletjes in te bewaren. 

 

Liever de tekst op een ander formaat kistje? Laat het me weten en ik pas het voor je aan. 

Echokistjes

Bewaar de echo’s die jij hebt ontvangen netjes en veilig bij elkaar zonder dat ze kreuken. Bewaar ze donker zodat de foto’s nog goed zichtbaar zijn als je kind groot is. 

Spaarpotten

Deze houten spaarpot zijn leuk om te geven als kraamcadeau of als verjaardagscadeau. Maar is natuurlijk ook leuk voor op de slaapkamer van je eigen kindje. Met deze spaarpot met naam maak je sparen leuk voor kinderen.

 

De spaarpot heeft aan de onderkant een draaiplaatje waarmee de spaarpot makkelijk opengeschoven kan worden om bij het geld te kunnen.

Klein vierkant kistje

Bewaar je mooiste herinneringen met dit kleine vierkante kistje. Bewaar jij hierin je glazen buisjes vol met herinneringen of heb je mooie schatten gevonden op het strand van Spanje wat je erg dierbaar is? 

Groot vierkant kistje

Bewaar met dit grote vierkante kistje de mooiste herinneringen bij elkaar. Bewaar jij hierin je geboortekaartjes of bewaar jij liever je haarspeldjes en elastiekjes hierin?

Usb kistje

In de loop der tijd heb je vast al zoveel foto’s gemaakt met een herinnering. Maar bewaar je deze wel veilig? Maak een back-up van je foto’s met deze houten usb-stick en bewaar ze in een mooi doosje. 

Geboortekaartjes

Bewaar je geboortekaartjes op verschillende manier. Bewaar jij je geboortekaartjes in een bewaarzakje met opdruk, in een houten kistje of ga jij liever voor een houten bewaarbundel?

Haarspeldkistjes

Bewaar met dit kistje de mooiste haarspeldjes bij elkaar. Bewaar jij hierin je haarspeldjes of liever je haarbanden?