Verzenden en levertijd

Verzenden

Bij het afronden van je bestelling worden de verzendkosten automatisch berekend. Kleine producten kunnen worden verzonden als brievenbuspakket. Bestaat je bestelling uit meerdere kleine producten dan kan het zijn dat dit niet allemaal past in een brievenbuspakket. Er wordt dan automatisch gekozen voor een standaard pakket.

 

Brievenbuspost

Bestaat je bestelling uit een klein product dan kan dit met de gewone post worden verzonden. De bestelling zal met een postzegel en in een envelop naar je worden verzenden. Het wordt verzonden door de postbode en bevat geen Track&Trace-code.

 

Brievenbuspakket

Bestaat je bestelling uit kleine producten zoals bewaarzakjes, dan kan dit verzonden worden als brievenbusbestelling. Er kunnen maar een paar producten verzonden worden met een brievenbusbestelling. Een brievenbuspakketje heeft een Track&Trace-code. De code is niet zo nauwkeurig als met een pakket.

 

Standaard pakket

Grotere producten worden verzonden als standaard pakket. Je bestelling wordt in een doos verzonden met een Track&Trace-code. Met deze code kan jij je pakket volgen. Standaard wordt je bestelling verzonden door PostNL omdat ik heb gemerkt dat deze pakketten netjes, heel en op tijd worden bezorgd. Wil je liever je pakket verzonden hebben met Dhl? Dan is dit ook een mogelijkheid.

Verzendkosten

Brievenbus enveloppe: € 3,50
Gaat met de gewone post mee en zal via de postbode met de gewone post meekomen. 

PostNL brievenbus pakket: € 5,20
Een brievenbuspakje is een klein pakje, a4 formaat dat door de brievenbus past.

PostNL standaard pakket:

Nederland: € 6,90 per bestelling onder de €80,-.
Gratis verzending bij bestellingen boven de €80,-

 

België: € 7,90 per bestelling onder de €100,-.
Gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-

 

Wil je helemaal geen verzendkosten betalen?
Kies er dan voor om je bestelling gratis op te halen in Hekelingen (alleen op afspraak).

 

Meer vragen rondom het verzenden?

Als je nog vragen hebt rondom het verzenden van je bestelling, stuur me dan gerust een berichtje.

Ben jij niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? PostNL brengt dan je pakket naar een PostNL-punt. Je kunt je pakket binnen 7 dagen ophalen. Hierna wordt je pakket automatisch retour gestuurd naar Deja Memories. Je pakket kan na betaling van de nieuwe verzendkosten nogmaals worden aangeboden. Deze kosten gelden ook voor pakketten die terug gestuurd worden door het invoeren van een verkeerd adres.

Levertijd

Alle producten worden met de hand gemaakt. Dit kost tijd. Hierdoor verschilt de levertijd per product. Er zijn producten die op voorraad zijn en binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden kunnen worden. Voor gepersonaliseerde producten geld een levertijd van 3 tot 5 werkdagen omdat hiervoor een eigen ontwerp gemaakt zal worden. Ik doe mijn best om je bestelling eerder te verzenden. 

Is er spoed bij je bestelling? Neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden

Zodra je bestelling is verzonden heb ik geen grip meer op de levertijd en ben ik afhankelijk van de bezorgdiensten. Heb je na een week je bestelling nog niet ontvangen neem dan even contact met mij op en ik kijk wat ik kan doen om te zien waar jou pakket is.